Lär känna vårt team!

Det här är vi som arbetar med Camilla of Sweden. Tillsammans skapar vi ett varumärke med produkter som är framställda för att din hud ska må som bäst!

Camilla svartvit profilbild

Camilla

CEO & Founder

Idén till varumärket Camilla of Sweden kom till Camilla under en manikyr. Hon tyckte att oljan som de flesta nagelterapeuter använde var dyr och tänkte att hon kunde skapa något bättre, mer prisvänligt och svensktillverkat. Efter en tid av experimenterande så föddes både Nail Drops och Camilla of Sweden. Nu har hon utvecklat sitt sortiment och kan erbjuda många olika produkter.

Marie svartvitt profilbild

Marie

Production Creator

Maries ansvarsområde är produktion och ordrar. Hon arbetar tätt ihop med Camilla för att ta fram nya produkter och för att utveckla de redan befintliga produkterna. Hon arbetar i vårt labb där hon kokar ihop produkterna efter Camillas recept, hon fyller produkterna i sina förpackningar och hon packar ordrar. Marie är verkligen fantastisk och hon har en grym struktur när hon arbetar.

wilma svartvitt profilbild

Wilma

Marketing & Communications

Wilma arbetar med lite allt möjligt. Men hennes främsta arbetsuppgifter är marknadsföring och kommunikation. Wilma arbetar också tätt ihop med Camilla för att komma på nya idéer och skapa bland annat produktetiketter samt affischer och mycket mer. Hon arbetar mycket med vår hemsida, skapar videos till vår TikTok och hon arbetar med försäljning då hon även är den som håller kontakt med återförsäljare och kunder.

Linnea Svartvit profilbild

Linnea

Social Media Content Creator

Linnea är den som skapar vårt content till Instagram och Facebook. Hon fotar fantastiskt fina bilder, håller kontakt med kunder genom Instagram DM och Facebook Messenger. Hon uppdaterar våra sociala medier varje dag för att vi ska kunna ha en så nära relation med er kunder som möjligt. Hon postar även bilder som verkligen visar hur otroligt bra våra produkter är genom före- och efterbilder. Linnea har verkligen känsla för foto och film, hennes bilder är estetiskt vackra att titta på och hon håller alla uppdaterade.

tattoo care blad och myrrha
argan oil och hair masque
tan oil solhatt och solglasögon