FRÅGOR & SVAR

Har min beställning gått igenom?

När din order är genomförd kommer det ett bekräftelse mail med din order, därefter hanterar vi den och skickar den efter valt leveranssätt.

Kan jag ändra min order efter att min beställning är lagd?

Absolut! Mejla oss: butik@camillaofsweden.com
Så hjälper vi dig att ändra din beställning.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Om du inte hämtar ut ditt paket skickas det i retur till oss. Vänligen hör av dig om du får förhinder att hämta ut ditt paket i tid, så hjälper vi dig. Maila till: order@camillaofsweden.com

Det saknas en produkt i mitt paket

Ojdå, ibland sker det misstag. Men så är det och sjävklart ska du få den vara du har beställt och betalat för. Mejla order@camillaofsweden.com med ditt ordernummer och vilka produkter som saknas så hjälper vi dig!

Var är min order?

När du beställer från oss så bör du få ett spårnings-ID från det fraktbolag du har valt. Om du inte hittar spårnings-ID, mejla oss: order@camillaofsweden.com

Hur reklamerar jag en trasig vara?

Ser ett paket kantstött ut när Du får det levererat, och/eller har någon produkt skadats – fota det och sänd till oss mail. Mail: order@camillaofsweden.com du har 3års reklamationsrätt enligt Svensk lag.

Hur gör jag för att få fri frakt?

För att få fri frakt så behöver ditt minsta ordervärde vara på 500 SEK (gäller endast privatkunder), det innebär att du måste handla för 500:- för att uppnå fri frakt.

Kan jag ändra betalsätt efter att min order är lagd?

När din beställning är lagd så kan vi inte ändra betalsätt, av säkerhetsskäl. Kontakta kundtjänst om du önskar annullera din beställning. Efter det kan du lägga din beställning på nytt, med önskat betalsätt.

Hur ändrar jag leveransadress?

Hör av dig till oss på order@camillaofsweden.com så hjälper vi dig!

Hur returnerar jag min beställning?

Du har 14 dagars ångerrätt, och ångerfristen börjar gälla från det datum du har mottagit ditt paket. Kontakta order@camillaofsweden.com för att starta din retur. Du som kund är ansvarig för produkterna tills de kommit tillbaka till Sweden Brand Group. Du är också ansvarig att betala för frakten vid återsändande av ett paket. (Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.)

Hur reklamerar jag en trasig vara?

Ser ett paket kantstött ut när Du får det levererat, och/eller har någon produkt skadats – fota det och sänd till oss mail. Mail: order@camillaofsweden.com du har 3års reklamationsrätt enligt Svensk lag.